Velkommen til Sellebakk Synssenter

Vi åpnet butikk og klinikk i Bøckmann senteret (ved siden av Mathisen Blomster) på Sellebakk 6. mai 2010. Synssenteret har store handikappvennlige lokaler på bakkeplan med gratis parkering utenfor døren.

Våre medarbeidere er meget høyt kvalifisert.

  • Optometrist Lene Johannesen har en Mastergrad i Optometri fra PCO, Philadelphia, USA. Hun har klinisk erfaring fra 1995 med synsundersøkelser og tilpassing av ulike brille- og kontaktlinseløsninger for både barn og voksne. Lene har en tilleggsutdanning på utredning og behandling av tørre øyne. Lene er eier av Sellebakk Synssenter.
  • Anne Therese Putkowski begynte å jobbe hos oss som optometrist i 2015. Hun har jobbet som optometrist med synsundersøkelser fra 2010, og med spesialistkompetanse på kontaktlinser fra sommeren 2014. I tillegg til optometriutdanningen er Anne Therese hjelpepleier med psykiatri som spesialistfelt
  • Inger Karlsen har vært med fra oppstarten i 2010 og er en godt skolert assistent med godkjent C-optikk skole. Inger er butikkansvarlig hos oss. Hun har flere års erfaring fra bransjen, og setter god og profesjonell service høyest. 

    Johannes Staberg er vår nyeste ansatte, men den med mest erfaring! Johannes har en Mastergrad i Optometri fra PCO, Philadelphia, USA. Han har lang klinisk erfaring med briller og kontaktlinsetilpassinger. Hans spesialitet er harde kontaktlinser og Spesiallinser.

En synsundersøkelse hos oss utføres med nyeste teknologi og nøyaktighet.

Hos oss vil du til enhver tid finne et stort utvalg av moteriktige brilleinnfatninger og solbriller. 

Velkommen til oss!