Velkommen til Sellebakk Synssenter

Vi åpnet butikk og klinikk ved Bøckmann senteret på Sellebakk 6. mai 2010. Synssenteret har store handikappvennlige lokaler på bakkeplan med gratis parkering utenfor døren.

Våre medarbeidere er meget høyt kvalifisert.

  • Optometrist Lene Johannesen har en Mastergrad i Optometri fra PCO, Philadelphia, USA. Hun har klinisk erfaring fra 1995 med synsundersøkelser og tilpassing av ulike brille- og kontaktlinseløsninger for både barn og voksne. Hennes spesialitet på linser er harde kontaktlinser, Keratokonuslinser og andre spesialløsninger. Lene har en tilleggsutdanning på utredning og behandling av tørre øyne. Lene er eier av Sellebakk Synssenter.
  • Anne Therese Putkowski begynte å jobbe hos oss som optometrist i 2015. Hun har jobbet som optometrist med synsundersøkelser fra 2010, og med spesialistkompetanse på kontaktlinser fra sommeren 2014. I tillegg til optometriutdanningen er Anne Therese hjelpepleier med psykiatri som spesialistfelt
  • Inger Karlsen har vært med fra oppstarten i 2010 og er en godt skolert assistent med godkjent C-optikk skole. Inger er butikkansvarlig hos oss. Hun har flere års erfaring fra bransjen, og setter god og profesjonell service høyest. 

    Johannes Staberg er Optometrist og har jobbet hos oss fra 2018. Johannes har en Mastergrad i Optometri fra PCO, Philadelphia, USA. Han har lang klinisk erfaring med briller og kontaktlinsetilpassinger. Hans spesialitet er harde kontaktlinser og Spesiallinser.

    Kristin Bjørnstad er vår nyeste ansatte Optometrist. Hun begynte hos oss i 2019. Kristin har også en Mastergrad i Optometri fra PCO, Philadelphia, USA. Hun har lang klinisk erfaring med undersøkelser av både barn, unge og eldre. Hun tilpasser også alle typer myke og harde kontaktlinser. Vi er utrolig glade for å få Kristin med "på laget".

    I tillegg til våre ansatte, har vi også Øyelege Audun Grønvik her 1dag i uka. Han følger opp sine egne pasienter. For å få time hos øyelegen, må man ha henvisning fra optiker eller fastlege.

En synsundersøkelse hos oss utføres med nyeste teknologi og nøyaktighet.

Hos oss vil du til enhver tid finne et stort utvalg av moteriktige brilleinnfatninger og solbriller. 

Velkommen til oss!